Wat heeft deze goedkopen RC Quad Copter te leveren?

201409111004185308Dit artikel zal de SYMA X5C remote control helikopter herzien en zal deze quad copter vergelijken met soortgelijke RC’s met camera’s, om je te helpen besluiten of dit het juiste speelgoed is voor uw kinderen. Onthoud altijd dat de meeste soorten speelgoed zijn gebonden aan veel waarschuwingen met betrekking tot de geschiktheid van jonge kinderen. Ook zullen wij de de prijs en de prestaties met u doornemen.

 

Hoe de wereld is veranderde in een paar korte jaren. Het was niet heel lang geleden dat  het idee en technologie er waren voor het toevoegen van een HD camera op een quad copter er nog niet waren! Wanneer zowel het idee en de technologie waren ingehaald waren de kosten onbetaalbaar! Je had een quadcoper met voldoende kracht om het extra gewicht te tillen, en de technologie om een super kleine, lichtgewicht camera te bouwen.

 

Maar dat begon een paar jaar geleden te veranderen. De revolute begon met het maken van zogeheten “high-end drones’’. Deze waren speciaal ontworpen voor het maken van een lichtgewicht, HD camera, maar ze waren beide nogal duur en breekbaar! Snel vooruit naar vandaag! Er is een overvloed aan opties voor minder dan €100. De SYMA X5C drone ligt onderaan de kostschaal. Maar heeft het een goede waarde voor de prijs?

Wat zijn de kenmerken van de Syma X5C?

  • TF kaart lezer (willekeurige kleur), 2 GB TF kaart (Ingebouwd) 2x 3 Blade propeller
  • Model X5C
  • 2 megapixel HD FPV camera met 2GB TF-kaart, kan u genieten van een bewegende schoten tijdens het vliegen
  • 2.4Ghz frequentie, lange afstand controle en sterke interfererende weerstand.
  • Het perfecte cadeau voor jongens die 14 jaar of ouder zijn!

Wat het belangrijkste is, is de 2 MP HD-camera. De kwaliteit van de foto’s is goed, hoewel hij niet spectaculair is. De kwaliteit en bruikbaarheid is uitstekend geschikt voor zowel jonge als oude gebruikers die de wateren willen testen voor het kopen van een hogere kwaliteit  (Lees hogere kosten) drone.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *