Topmerk auto wrap, 3m wrap!

Er zijn veel vinylfabrikanten van hoge en lage kwaliteit te vinden. Topmerken die al jaren bestaan ​​en de beste auto wrap vinyl bieden, zijn: 3M wrap, Avery, Oracal en Arlon.

Net als bij al het andere, krijg je met autowrappen echt waar je voor betaalt. Als je de kwaliteit en de levensduur van de wrap belangrijk vindt, wil je zeker weten dat de wrap-shop vinyl van hoge kwaliteit gebruikt.

Je moet ook bedenken dat wanneer er een 3M-vinyl wordt gebruikt, dat niet betekent  dat dit de juiste keuze voor je project. 3M en alle andere fabrikanten bieden veel verschillende soorten vinyl van hoogwaardige, kostbare vinyl-vinyl tot goedkopere Calendared-vinyl met mindere prestaties.

De combinatie van het vinyl en het overlaminaat is belangrijk. Veel winkels zullen een 3M Cast vinyl gebruiken, maar zullen een Calendared of goedkoper laminaat gebruiken om op kosten te besparen. Gegoten laminaten zijn ongeveer drie keer de kosten van kalander. Hoewel een zelfs een getraind oog in eerste instantie niet het verschil tussen de twee kan onderscheiden, zal het gekalandeerde laminaat na verloop van tijd veel sneller vervagen dan een cast laminaat. Ook is een kalendared laminaat niet ontworpen om op voertuigen te worden gebruikt en zal het binnen de eerste paar maanden loslaten.

Dus zoals je kunt zien speelt materiaal een zeer belangrijke rol in een autowrap, je kunt het beste ontwerp en het beste installatieprogramma hebben, maar met het verkeerde materiaal zal je wrap niet lang meegaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *