Een surfvakantie met de hele familie?

surfenReizen als een familie kan een speciale ervaring zijn, omdat je je samen met je meest dierbare personen een geweldig avontuur kunt beleven. Vragen die naar boven schieten: “Wat eten we vandaag?” of “heb je je huiswerk af? Een surfvakantie spanje boeken? Aarzel dan niet om een kijkje op de website te nemen.

De perfecte familie surfvakantie zal vele opties voor een ieder aanbieden. Kijk daarom naar de volgende punten bij het uitkiezen van een surfvakantie: Zijn en goede, bereikbare golven voor surfers? en zijn er naast het surfen nog genoeg andere activiteiten? Activiteiten zoals duiken, vissen, een spa en massage service. En heb je kinderen dan zijn er ook aan talrijk aan faciliteiten speciaal gemaakt voor kinderen en op sommige plekken zijn er zelfs kinderclubs en babysitters aanwezig.

Beginner of gevorderde?  Grijp je kans om deze prachtige sport te leren en pak je eerste golf of verbeter je skills tot een volgend niveau. Als je doel is om het maximale uit je leerervaring te halen dan zoveel mogelijk golven te pakken dan heb je natuurlijk niet veel aan de overige activiteiten. Op Flowtrack kun je een surfvakantie boeken die geheel naar je wensen voldoet. Van een watersport 16+ tot skate, step en surf trips voor 13 jaar en ouder. FLowtrack is ook opzoek naar nieuwe crew om het team te versterken. Inschrijven kan via Trackx VZW. Deze houden zich bezig met de selecties en opleidingen van de Crew.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *