Wie gebruikt er een VPN-verbinding.

vpn-serviceWe hebben voor jullie een lijstje gemaakt van het soort mensen dat vaak gebruik maakt van VPN’s en Vpn service. Bij het lezen ervan zul je waarschijnlijk merken dat je zelf tot een van deze categorieën hoort

Studenten en werknemers
Het gebruik van een onbeveiligd netwerk in een koffiebar of een restaurant kan een risico vormen. Andere mensen krijgen ongewenst toegang tot jouw activiteiten en eventueel jouw accountgegevens, bedrijfsgegevens of onderzoeksopdrachten. Op die manier kunnen jouw job of de onderzoeken die je deed voor jouw studie op de helling komen. Vaak wordt VPN geleverd door de school of het bedrijf, zodat je gemakkelijk, zelfs tijdens jouw vrije tijd of op reis, toegang hebt tot bronnen die het je mogelijk nodig hebt om een taak te finaliseren.

Mensen die veel downloaden
Als je niet op een lijst wilt komen omdat je illegaal download of omdat je applicaties gebruikt die je normaal niet kunt downloaden moet je zorgen voor de nodige bescherming tijdens het downloaden. VPN’s coderen jouw IP-adres zodat het bijna onmogelijk is om het te herkennen. Dit is de enige manier om veilig te downloaden.

Mensen die hun veiligheid en privacy willen beschermen.
Ongeacht jouw beroep of jouw internetbehoeften verdient jouw privacy en beveiliging de nodige aandacht. Met een VPN kun je:
– Anoniem zoeken zonder dat jouw activiteit wordt opgespoord of gevolgd.
— Je netwerk beschermen tegen hackers, malware of buren die jouw netwerk willen gebruiken.
— Jouw persoonlijke en financiële gegevens beschermen tegen nieuwsgierige ogen.

Wereldreizigers
Door tijdsverschillen, taalbarrières en overheidscensuur kan het gebruik van internet in het buitenland langzaam en frustrerend zijn. Door het gebruik van VPN worden deze hindernissen omzeild.

Bedrijven en websites
Bedrijven gebruiken doorgaans VPN om privacy-redenen, maar ook om veilig en handig gegevensverdeling tussen kantoren te kunnen doen en het medewerkers op andere locaties toegang te verlenen op werkservers. Websites gebruiken ze om te voorkomen dat malware de gebruikers kan beïnvloeden en om altijd een snelle laadtijd te garanderen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *