Responsive Design – Mobiele browsers

Bekijkt u deze website op uw iPhone en u ziet dat alle teksten onder elkaar schuiven, er bovenaan een speciaal menu verschijnt, en zelfs de banners ondanks dat deze uit meerdere facetten bestaan zich verkleinen naar het formaat van uw iPhone, dit heeft responsive design, design wat zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop de website bekenen wordt. Onze website is ook een goed voorbeeld hiervan. Wil jij ook zon website laten maken, aarzel dan niet om verder te lezen.

Jaren geleden is het webdesign naar dit type websites omgeschakeld, maar pas recent is alles nagenoeg perfect te noemen, het is nu dus de tijd om een moderne website te laten maken want naar schatting 50% van Nederlands webbezoek gebeurd ondertussen via IPhones, iPads en andere mobiele apparaten.

Heeft u dus een website die er ronduit slecht uitziet en zelfs met fouten, dan lopt u waarschijnlijk een hoop business mis, aangezien al deze mensen uw site snel zullen verlaten. Heeft u een website die er gewoon normaal uitziet op laten we zeggen een iPhone, dan moet uw bezoekers zijwaarts scrollen, zelfs om het menu te gebruiken.

Een website dus die niet meer aan de moderne eisen voldoet, en door het ongemak van navigeren zullen ook op dit soort websites de mensen snel afhaken, zeker naarmate de concurrentie wel over speciaal aangepaste websites beschikt.

Daarom, wacht niet langer en bel mij eens voor een vrijblijvend gesprek bij webwinkelcompany

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *