2 tips om je Google positie te verbeteren

google-logo-seo 1 van de grootste factors die een goede rank veroorzaken is de leeftijd van de website. De meeste websites die goed scoren zijn al een aantal jaren oud. De meeste van deze oudere websites hebben meer backlinks en content, maar dit is niet altijd het geval natuurlijk.Natuurlijk wil jij de vindbaarheid van website verbeteren.

 

Wat mij is opgevallen is dat je een nieuwe website creëert, veel relevante links creëert, en hoogwaardige content schrijft, je nog steeds niet zoveel bezoekers als de oudere websites zult genereren.   Er is soms niet meer dat je kunt doen dat je website de tijd geven.. hoe ouder je websites wordt des te meer bezoekers je uiteindelijk zult krijgen, indien je continue bezig bent met je optimalisatie.

Tip 2: Backlinks

Google kijkt niet zo zeer naar het nummer van je backlinks, het kijkt ook naar de relevantie en autoriteit. Veel websites waarvan er weinig aan seo optimalisatie is gedaan die toch hoog scoren, hebben vaak een paar hoogwaarde backlinks die naar de pagina’s verwijzen. Als je bijvoorbeeld een paar backlinks van een .edu of .gov kunt krijgen zal je website extreem goed  scoren. Veel SEO diensten moedigen aan dat je de juiste anchor tekst nodig hebt om hoog te ranken, de waarheid is van niet. Google is intelligent genoeg om webpagina’s te analyseren op relevante teksten rondom je backlink. Het helpt dus om relevante tekst rondom je backlink te hebben, dit zal veel effect op je rank hebben.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *