Barbarian Assault update Januari 2007

Barbarian AssaultDiep onder de Barbarian Outpost schuilt een nieuwe bedreiging die trilt van woede, waar aanval na aanval van krijsende, monstelijke toetakeling die ten koste gaat van de barbaren voorbereid wordt… of is het een soort vreemd trainend regime? Zijn deze wezens hier met een doel geplaatst? Wat zijn deze vreemde mutanten en waarom zijn ze opgesloten onder de grond?

Aanschouw de Boetedoening (Penance)! De barbaren geloven dat deze afschuwelijke wezen tot leven gebracht zijn door de machtige goden om de bewoners van RuneScape de mogelijkheid te geven een verbond te sluiten door middel van de strijd. Een reusachtige arena is gebouwd beneden de Barbarian Outpost zodat jullie je kunnen tonen wat jullie waard zijn, dus ga naar het gebied en praat met Kapitein Cain en ontvang rs mills.

Neem de uitdaging aan in deze langverwachte minigame. Als deel van het team, kies jij je rol die je wilt spelen tegen de dodelijke bedreiging. Je kan een aanvaller zijn en je weg door de golven van slijmerig vlees hakken, of je wordt een verdediger, die valstrikken op zet en de monsters naar een gruwelijke dood lokt. Degenen die houden van een hogere versnelling in het leven kunnen verzamelaar worden, die de munitite uitkiezen voor de woeste lanceerders en verwoesting brengen voor de Penance daar beneden. De laatste rol is die van de betrouwbare genezer, die giftige substanties gebruikt tegen de Penance en er voor zorgt dat zijn eigen team in leven blijft!

Dit is een team-based spelletje, dus de beloningen zijn er alleen voor degenen die bereid zijn samen te werken. Gebruik de barbaarse hoorns om te roepen naar je team en klim naar de machtige ‘Hoorn van de Glorie’ om iedereen jouw orders te laten horen. Je kan ervoor kiezen om samen met je vrienden te spelen en een team room binnen te lopen, of je kan de quickstart kamer binnengaan, waarna wij een groep avonturiers voor jou zoeken.

Terwijl je je een weg werkt door de golven monsters heb je de mogelijkheid je bekwaamheid in je rol naar een hoger level te brengen waarmee je je waarde als strijder tegen de Penance vergroot. Er zijn ook andere geweldige beloningen beschikbaar, waaronder veel items die gewonnen kunnen worden – zowel oude als nieuwe. Onder andere een nieuwe armour set met verschillende toepassingen, gloves of lightness en veel favoriete beloningen van andere gebieden uit het spel, waaronder dragon uitrusting.

Voordat je begint zal je een leerprogramma moeten doorlopen, zodat je klaar bent om je beste strategie te gebruiken tijdens het spelen. Dit is ook een veilige minigame, waarbij veel waardevolle uitrusting (waaronder pijlen en runes) gratis beschikbaar worden gesteld.

Dus wat denk je ervan? Iedereen kan zijn boetedoening tonen, maar je moet een held zijn om een barbaarse aanval te helpen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *