Sticker folie tip

2b76b6b1d79535adb133571e02e61f750f0f0737Je heb een mooie, goedkope stickerfolie gevonden en nu wil je deze bevestigen. Hoe doe je dit het best en met welke methode? In dit artikel onthul ik een simpele manier. Deze methode stelt je in staat om de stickerfolie op de juiste positie te plaatsen. Door eerst de helft van de sticker aan te brengen, kun je er zeker van zijn dat de sticker stevig blijft zitten.

 

Sticker folie bevestiging methode benodigde:

– Microvezeldoek
– Scheermes
– Schaar
– Spray fles gevuld met alcohol
Sticker folie, goed en goedkoop bestellen in de  Signwarehouse webshop!

Zoals alijd , was en ontvet het gebied eerst. Bij de eerste stap gebruik je een rakel op over voertuig. Bij stap twee reinig je het gebied goed. Schrob met alcohol van een spuitflesje om olie, viezigheid en andere oneffenheden van je ramen te verwijderen.  Laat het gebied daarna goed drogen. Stap drie is het aanbrengen van je sticker. Als je de natte methode gebruikt dan begin je door met water te sprayen in een dunne, gelijkmatige laag. Plak de folie stap voor stap op je voertuig op zodanige manier dat potentiële  luchtbubbels en bobbels onder de sticker vermeden worden.

 

Met standaard stickerfolie kun je dus een leuk uiterlijk aan je voertuig geven. Of je nou je favorieten politieke partij, voetbalclub of je bedrijf wilt promoten, weten hoe je de sticker op de juiste manier bevestigd kan je uiteindelijk veel geld besparen. Als een locatie waarop je de sticker wilt plaatsen beschadigd is dan kun je hulp vragen bij een professionele automonteur voordat de schade zal verergeren.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *