Hoe weet je nou of je huis goed beveiligd is?

98e96ace-afc7-497d-958b-bd3fae532c88Thuisbeveiliging is essentieel om je huis en familie veilig te houden tegen misdrijven. Hoewel het lijkt op een uitdagende taak, zijn er enkele eenvoudige stappen die je kunt nemen om je huis en familie te beschermen, of je nu zelfprojecten of professionals aanzet. Wanneer mensen denken aan huisbeveiliging, denken ze normaal weg gewoon hun huis te beveiligen, maar thuisbeveiliging omvat veel meer dan dat. Zodra je ervoor zorgt dat je huis fysiek veilig is, moet je ook nadenken over babybeveiliging. veiligheid voor alle senioren die in je huis wonen, ACN internetbeveiliging en meer.

 

7 simpele huisbeveilings hacks.

• Gebruik een vaste kern of metalen deur op toegangspunten.
• Zorg ervoor dat je een zware stootkogel gebruikt met een 1 inch kogelbout (zorg ervoor dat het 1 “is – het merendeel van de slechte kogelbouten heeft slechts een ½” bout).
• Gebruik een kwaliteitsknop-in-lock set met dode vergrendelingsmechanisme.
• Vervang de standaard stakplaat die bij je deadbolt wordt geleverd met een zware stakplaat die 3 inch schroeven gebruikt.
• Installeer een groot hoek kijkgat zodat je je gehele toegangspoort kunt bekijken.
• Wanneer je in een nieuw huis of appartement verhuist, verander de deursloten, je wilt niet dat de vorige huurders er in en uit kunnen komen.
• Wanneer je nieuwe sloten koopt, verwijder en vernietig de modelstickers die op het pakket staan. De meeste fabrikanten hebben een beperkt aantal tumbler combinaties per model. Als je de doos in de prullenbak gooit, moet je een dode vinden, de doos vinden en naar de hardwarewinkel gaan, om met je eigen sleutel in en uit je huis te kunnen lopen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *