Beton cire wat is het nou precies?

beton-cire-1Beton Ciré is een cementgebonden oppervlak dat verkrijgbaar is in vele kleuren en kan worden toegepast met een hoge glans, satijn of matte afwerking. Beton Ciré gepolijst decoratief beton is gevormd uit fijn zand, cement, hars, additieven en natuurlijke pigmenten en is waterdicht en flexibel. Het is fijn om er mee te werken. ( beton cire zelf aanbrengen )

Dit resistente materiaal wordt aangebracht in twee dunne lagen die een dikte van 3 mm hebben en kan worden toegepast op bestaande betonnen, houten en keramische vloeren. Beton Ciré geeft een naadloze, slijtvaste afwerking en wanneer het droog is, is het zo hard als steen. Het maakt dit decoratieve beton ideaal voor de badkamer en keukenvloeren, met inbegrip van grote vloeren tot 100m² zonder aansluitingen. Het is ook ideaal voor muren, werkbladen, zwembaden, douches, trappen en kan gebruikt worden op meubels, wastafels en baden voor decoratieve doeleinden.

Beton Ciré staat ook bekend als gepolijst beton, gewapend beton, harsvloeren, droogschudden, microcement, micro-top, betonnen overlay, of micro-topping. Het moet door een opgeleide ambachtsman worden toegepast.Beton cirè kan eigenlijk wel bijna voor alles gebruikt worden. Aangezien het in alle kleuren is en in zoveel vormen het kan laten maken. Zou je er ook goed moeten over nadenken wat je nou precies wilt. En inderdaad ook een goed opgeleide ambachtsman vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *