haar extensions kopen? Kies de juiste kleur!

16_sideAls je nét een tint te licht of te donker draagt, is het meteen te zien dat je haar niet echt is. De beste manier om de juiste kleur te kiezen, is om naar de kleur van het einde van je haarlokken te kijken, in plaats van naar de haarwortels – ga voor de kleur die het duidelijkst zichtbaar is in je natuurlijke haar.

Geef geld uit aan een goede kwaliteit.

Synthetische extensions zijn het goedkoopst, maar ze raken makkelijk in de klit en zijn ontzettend glazend, waardoor duidelijk te zien is dat het haar niet natuurlijk is. Deze extensions zijn gemaakt van haar dat chemisch bewerkt is –geverfd of bijvoorbeeld behandeld, om de textuur te veranderen – wat niet ideaal is, omdat het haar dan meer beschadigd is.

Remy extensions zijn van superieure kwaliteit. Omdat deze extensions ook het dichtst in de buurt komen bij je echte haar, zullen de textuur en de verschillende haarstijlen ook op dat van je echte haar lijken en zal je minder haar verliezen dan bij de goedkopere opties. “We hebben onze eigen exclusieve collectie aan extensions ontwikkeld,” vertelt OxY Hairextensions. “Deze lijn bestaat voor 100% uit Remy haar, wat een ontzettend belangrijk verschil is, omdat ons doel is om ervoor te zorgen dat het eruit ziet alsof je haar niet nep is.

Mensen zouden niet moeten kunnen zien dat je extensions in hebt.” Volgens oxyextensions is de truc om te zorgen dat je extensions er natuurlijk uitzien, om te zorgen dat de haarschubben allemaal dezelfde kant op liggen, zodat er geen klitten of knopen in je haar komen. Ga bij clip-ons op zoek naar extensions waar een siliconen kussentje op de clip zit, zodat je geen klitten of schade aan je haar kunt veroorzaken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *